Veelgestelde vragen

Is de proefles gratis?

De proefles is gratis als je besluit door te gaan met het starterspakket. Anders wordt er een losse lesprijs van €46,00 gerekend.

Wanneer kan ik lessen?

De autorijles wordt in overleg ingepland. Doordeweeks kan dit van 9.00 tot 21.00 uur.  Je kunt 1 keer per week lessen, of ervoor kiezen meerdere uren per week te rijden. Een spoedopleiding behoort zeker ook tot de mogelijkheden.

Hoe kan ik betalen?

Je kunt een pakket in één keer of in termijnen betalen. Kies je voor betaling in termijnen dan betaal je per vijf lessen vooruit. De termijnen vallen op de 1e, 6e, 11,e 16e en 21e lesuur.

Wanneer moet ik theorie-examen doen?

Het theoriecertificaat is 1,5 jaar geldig. Daarom hangt het van de duur van de rijopleiding af wanneer je het beste je theorie-examen doet. Als je iedere week 1 keer autorijles neemt, is het verstandig nog even te wachten met het doen van dit examen.
Het komt je rijopleiding vanzelfsprekend ten goede als je wel alvast het theorieboek bestudeert.
Het theorie-examen is aan te vragen via de site van het CBR (www.mijn.cbr.nl). Vergeet niet een geldig identiteitsbewijs mee te nemen.

Wanneer kan ik afrijden?

De examendatum wordt in overleg ingepland. De rij-instructeur beoordeelt of je klaar bent voor je doen van het praktijkexamen.

Wat heb ik nodig voor het praktijkexamen?

Een geldig identiteitsbewijs, een ingevulde zelfreflectie.

Word ik thuis opgehaald?

Je kunt, in overleg met je instructeur, ervoor kiezen om thuis opgehaald te worden. Ook kan je, als je bijvoorbeeld buiten Arnhem woont, starten vanaf het station in Arnhem. Het voordeel hiervan is dat je direct in het examengebied rijd en dat je dus effectiever gebruik kunt maken van je lestijd.